Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.



dissabte, 18 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 13 : Rapitenca "D" 6 - Ulldecona "B" 1

Camp: Municipal La Ràpita, 18/12/10. Gols: Dani


Segona derrota consecutiva en aquesta ocasió contra el primer classificat de la competició. Tot i que l´Ulldecona ha marcat el primer gol del partit, la Rapitenca ha estat superior en tots els aspectes del joc i no ha deixat entrar als nostres en la disputa dels punts.


Aprofitem per desitjar-vos a tots unes bones festes i millor any 2011 !!!!!!

diumenge, 12 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 12 : Ulldecona "B" 1 - Alcanar "B" 4

Camp: Municipal Ulldecona, 12/12/10. Gols: Pau Cabané

Derrota injusta i resultat enganyós de l'aleví B de l'Ulldecona,que ha merescut molt més premi al joc exhibit. Els nostres han lluitat moltíssim tot el partit davant d'un Alcanar que ha posat el físic,reforçat en jugadors de segon any, mentre l'Ulldecona posava el futbol.
Tres pals i bones aturades del porter canareu han impedit la victòria local, però jugant com avui es perdran pocs partits.
Molts d'ànims a tots els jugadors i tècnics i felicitats per al míster pel seu aniversari, celebrat com cal al vestidor després del partit.

dissabte, 4 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 11 : Ulldecona "B" 4 - Santa Bàrbara CF 4

Camp: Municipal Ulldecona, 04/12/10. Gols: Dani (3), Omar


Partit molt emocionant el que s´ha vist al camp de l´Ulldecona, molt igualat fins al final que s'ha decidit a l´última jugada del partit quan ha pogut empatar el Santa Bàrbara, després de que l´Ulldecona anés per davant tota la segona part.
Cal destacar la intensitat en el joc per part dels dos equips i la gran actuació d´Oriol, el nostre porter avui, que ens ha fet gaudir de grans aturades, sobretot al tercer quart.