Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

divendres, 6 d’abril del 2012

Temp. 11-12 - Torneig de Pasqua Jesús i Maria

Camp Municipal Jesús i Maria, 06/04/2012 i 07/04/2012.

Classificats en tercer lloc del Torneig, només superats pels dos equips que comptaven amb jugadors de categoria superior.
 Tots els que hi vam assistir vam poder gaudir de bons partits, grans emocions i molta alegria.
 Moltes felicitats equip !!!

diumenge, 1 d’abril del 2012

Temp. 11-12 - Jornada 22 - L´Ametlla de Mar 2 - Ulldecona A 4

Camp Municipal L'Ametlla de Mar, 01/04/2012. Gols: Marc (3), Josep

Si sabeu qui va fer els gols i com va anar el partit, escriviu un comentari. Gràcies

dissabte, 25 de febrer del 2012

dissabte, 11 de febrer del 2012

Temp. 11-12 - Jornada 16 - Olímpic Mora d' Ebre 9 - Ulldecona A 4

Camp Municipal Mora d'Ebre, 11/02/12 Gols: Nacho (2), Eugeni , Gerard.

Després d'acabar la primera part en un resultat molt favorable (2-4), a la segona part el Mora aconsegueix remuntar   gràcies a la seva millor condició física i el cansament dels nostres jugadors, que van lluitar el partit fins que es van acabar les forces.
Tot i el resultat, una mica enganyós al haver encaixat molts gols al darrer quart, es continua en la bona línia de joc que estem veient als últims partits.

dissabte, 21 de gener del 2012

Temp. 11-12 - Jornada 13 - CF Ebre Escola B 3 - Ulldecona A 4

Camp Municipal Tortosa, 14/01/12 Gols: Dani (2), Gerard , Marc

Comencem el partit una mica adormits i de seguida encaixem el primer gol. Al segon quart es millora una mica el joc, però en una jugada aïllada s'encaixa el segon, arribant a la mitja part en un resultat molt desfavorable (0 a 2).
 El tercer quart és  espectacular, es tanca al Ebre Escola dins la seua àrea i s'aconsegueix donar la volta al marcador, fent 3 gols. Cap al final del quart l'àrbitre ens xiula un penal en contra que Josep aconsegueix aturar.
 Al darrer quart, més igualat, l'equip local marca el 3-3 i quan ja pareixia que l'empat seria el resultat definitiu en un ràpid contraatac Dani marca el quart gol al darrer minut del partit.

dissabte, 14 de gener del 2012

Temp. 11-12 - Jornada 12 - Ulldecona A 5 - Alcanar 0

Camp Municipal Ulldecona, 14/01/12 Gols: Dani (2), Nacho (2), Marc

Sembla que continuem pel bon camí, avui hem vist, segurament, el millor partit de la temporada.
Superioritat absoluta dels nostres que han fet un partit molt intens davant d'un Alcanar que només podia defensar els constants atacs de l'Ulldecona. Han segut 5 gols però se n'haguessen pogut marcar alguns més, ja que les ocasions s'anaven generant una darrera l'altra gràcies al joc col·lectiu de l'equip.