Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

dissabte, 18 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 13 : Rapitenca "D" 6 - Ulldecona "B" 1

Camp: Municipal La Ràpita, 18/12/10. Gols: Dani

Segona derrota consecutiva en aquesta ocasió contra el primer classificat de la competició. Tot i que l´Ulldecona ha marcat el primer gol del partit, la Rapitenca ha estat superior en tots els aspectes del joc i no ha deixat entrar als nostres en la disputa dels punts.

Aprofitem per desitjar-vos a tots unes bones festes i millor any 2011 !!!!!!

diumenge, 12 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 12 : Ulldecona "B" 1 - Alcanar "B" 4

Camp: Municipal Ulldecona, 12/12/10. Gols: Pau Cabané

Derrota injusta i resultat enganyós de l'aleví B de l'Ulldecona,que ha merescut molt més premi al joc exhibit. Els nostres han lluitat moltíssim tot el partit davant d'un Alcanar que ha posat el físic,reforçat en jugadors de segon any, mentre l'Ulldecona posava el futbol.
Tres pals i bones aturades del porter canareu han impedit la victòria local, però jugant com avui es perdran pocs partits.
Molts d'ànims a tots els jugadors i tècnics i felicitats per al míster pel seu aniversari, celebrat com cal al vestidor després del partit.

dissabte, 4 de desembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 11 : Ulldecona "B" 4 - Santa Bàrbara CF 4

Camp: Municipal Ulldecona, 04/12/10. Gols: Dani (3), Omar

Partit molt emocionant el que s´ha vist al camp de l´Ulldecona, molt igualat fins al final que s'ha decidit a l´última jugada del partit quan ha pogut empatar el Santa Bàrbara, després de que l´Ulldecona anés per davant tota la segona part.
Cal destacar la intensitat en el joc per part dels dos equips i la gran actuació d´Oriol, el nostre porter avui, que ens ha fet gaudir de grans aturades, sobretot al tercer quart.

dissabte, 27 de novembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 10 : L'Aldea 2 - Ulldecona "B" 9

Camp: Municipal L'Aldea, 27/11/10. Gols: Pere(5), Marc, Eric (2), Nacho ,Gil
Un altre bon partit de l'Aleví B de l'Ulldecona al camp de L'Aldea, on va guanyar pel resultat de 2-9.

PRIMER QUART (0-1) - Quart molt ben jugat pels dos equips, si bé l'Ulldecona, va tindre més ocasions de gol, sent Pere qui va marcar l'únic gol, anticipant-se a la defensa local.

SEGON QUART (1-2) - Domini per part de l'Ulldecona que va tindre moltes ocasions de gol. Pere va marcar el dos gols aprofitant bones passades dels seus companys.

TERCER QUART (0-5) - En aquest quart l'Ulldecona va fer quasi el que va voler, fent dos gols Pere, dos gols més Eric i un altre Nacho.

ÚLTIM QUART (1-1) - Ultim quart de joc tranquil, al que va destacar el gran gol fet per Gil de falta directa.

Felicitar a Eric pels dos primers gols que fa en l'Ulldecona, que segur que no seran els últims.

Veure totes les fotos

diumenge, 21 de novembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 9 : Ulldecona "B" 5 - La Sénia B 1

Camp: Municipal Ulldecona, 21/11/10. Gols: Pere, Marc, Nacho (2), Pau C.

Bon partir de l'Alevi B davant d'un dels millors equips del grup al que es va guanyar pel resultat de 5-1.

PRIMER QUART (1-0) - Es va jugar a un bon ritme amb ocasions de gol per als dos equips, sent Pere al final del quart que marca el 1-0.

SEGON QUART (0-0) - En aquest quart, els defenses es van imposar als davanters amb poques ocasions de gol.

TERCER QUART (2-0) - Total domini de l'Ulldecona, amb moltes jugades de perill, fent Nacho els dos gols, en dos bones jugades col·lectives.

QUART QUART (2-1) - A l'inici d'aquest quart, Marc Fabregat de fort xut fa el 4-0. A continuació, a la treta d'un corner, Gerard marca el 4-1 per a La Sènia. Al final d´aquest quart, Pau Cabané marca el definitiu 5-1.

Destacar la gran labor de Moha i David, que poc a poc i sense fer soroll, jugui qui jugui, estan fent un equip en que es caracteritza per l'ordre, esforç i unió de tots els seus jugadors.

diumenge, 14 de novembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 8 : Amposta "B" 1 - Ulldecona "B" 4

Camp: Municipal Amposta, 14/11/10. Gols: Dani (3), Pau C.

Bon partit jugat per l'Ulldecona al camp de l'Amposta, una molt bona actitud de tots els jugadors, seriós en defensa i amb bones combinacions en atac.
Aquesta combinació ha fet que es tirés endavant un partit que es preveia molt més difícil del que finalment ha estat.

dissabte, 9 d’octubre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 3 : Rapitenca "E" 5 - Ulldecona "B" 2

Camp: Municipal Sant Carles de la Ràpita, 09/10/10. Gols: Dani (2)

La falta de concentració i intensitat de l'Ulldecona a l'inici del partit ha permés als rapitencs, molt més forts físicament, fer fàcilment 3 gols que han condicionat el desenllaç del partit. A partir del segon quart es millora en defensa, però no massa en atac sense acabar quasi cap de les jugades generades.
Gran partit d' Eugeni en bones internades per banda.
Si posem una mica més d'intensitat i ganes als partits els resultats i el joc segur que milloren considerablement.

dissabte, 2 d’octubre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 2 : Ulldecona "B" 3 - Rapitenca "D" 6

Camp: Municipal Ulldecona, 02/10/10. Gols: Dani (2), Pau M.

Primera derrota de la temporada de l'aleví B al que no s'ha vist avui tan sòlid com la setmana passada.
Alguns dels gols de la rapitenca han arribat per pèrdues de pilota dels nostres  al voler treure-la jugada des del darrera.
En molts moments del partit hem estat més pendents del que feien o deien els jugadors rivals i l' àrbitre que de estar més pel joc, el que ha fet que es perguen posicions i concentració que perjudiquen a l'equip.
Cal destacar els grans gols de Dani i Pau , les parades d'Oriol i el tercer quart on s'ha tancat a la Rapitenca dins de la seua àrea.

dissabte, 25 de setembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 1 : Alcanar "B" 2 - Ulldecona "B" 5

Camp: Municipal Alcanar, 22/05/10. Gols:Dani (2), Miquel, Denis,Pau M.

Bon començament de l'aleví B de l'escola de futbol base d'Ulldecona.
Partit molt seriós de tots els jugadors que han jugat avui a Alcanar i victòria molt treballada basant-la principalment en la solidesa defensiva i l'esforç i solidaritat de tots els membres de l'equip.