Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

dissabte, 27 de novembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 10 : L'Aldea 2 - Ulldecona "B" 9

Camp: Municipal L'Aldea, 27/11/10. Gols: Pere(5), Marc, Eric (2), Nacho ,Gil
Un altre bon partit de l'Aleví B de l'Ulldecona al camp de L'Aldea, on va guanyar pel resultat de 2-9.

PRIMER QUART (0-1) - Quart molt ben jugat pels dos equips, si bé l'Ulldecona, va tindre més ocasions de gol, sent Pere qui va marcar l'únic gol, anticipant-se a la defensa local.

SEGON QUART (1-2) - Domini per part de l'Ulldecona que va tindre moltes ocasions de gol. Pere va marcar el dos gols aprofitant bones passades dels seus companys.

TERCER QUART (0-5) - En aquest quart l'Ulldecona va fer quasi el que va voler, fent dos gols Pere, dos gols més Eric i un altre Nacho.

ÚLTIM QUART (1-1) - Ultim quart de joc tranquil, al que va destacar el gran gol fet per Gil de falta directa.

Felicitar a Eric pels dos primers gols que fa en l'Ulldecona, que segur que no seran els últims.