Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

diumenge, 21 de novembre del 2010

Temp. 10/11 - Jornada 9 : Ulldecona "B" 5 - La Sénia B 1

Camp: Municipal Ulldecona, 21/11/10. Gols: Pere, Marc, Nacho (2), Pau C.

Bon partir de l'Alevi B davant d'un dels millors equips del grup al que es va guanyar pel resultat de 5-1.

PRIMER QUART (1-0) - Es va jugar a un bon ritme amb ocasions de gol per als dos equips, sent Pere al final del quart que marca el 1-0.

SEGON QUART (0-0) - En aquest quart, els defenses es van imposar als davanters amb poques ocasions de gol.

TERCER QUART (2-0) - Total domini de l'Ulldecona, amb moltes jugades de perill, fent Nacho els dos gols, en dos bones jugades col·lectives.

QUART QUART (2-1) - A l'inici d'aquest quart, Marc Fabregat de fort xut fa el 4-0. A continuació, a la treta d'un corner, Gerard marca el 4-1 per a La Sènia. Al final d´aquest quart, Pau Cabané marca el definitiu 5-1.

Destacar la gran labor de Moha i David, que poc a poc i sense fer soroll, jugui qui jugui, estan fent un equip en que es caracteritza per l'ordre, esforç i unió de tots els seus jugadors.