Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

diumenge, 18 de desembre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 10 - UE Rapitenca B 7 - Ulldecona A 1

Camp Municipal Sant Carles de la Ràpita, 18/12/11 Gols:

Tot i la diferència de gols al marcador final, aquest no reflexa el que es va veure a La Ràpita. Un partit en principi dominat per l'Ulldecona que va disposar de 2 o 3 ocasions molt clares al començament del partit però que no van convertir-se en gol, en canvi a les tres primeres ocasions que va tenir La Rapitenca si que va fer gol.
Aquesta diferència d'efectivitat al començament del partit entre els dos equips va marcar la resta del partit i es va baixar una mica el ritme per part de tots els jugadors, tot i que es va seguir lluitant fins al final.
Endavant!

dissabte, 3 de desembre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 9 - Ulldecona A 2 - L'Ametlla de Mar 0

Camp Municipal Ulldecona, 03/12/11 Gols: Marc, Dani

Partit dominat de cap a peus per l'Ulldecona, que es va fer l'amo de la pilota generant moltes ocasions de gol i concedint-ne molt poques al rival.
Al final es va celebrar l'aniversari de Miquel, que va ser mantejat pels seus companys.
Felicitats Miquel!

dissabte, 26 de novembre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 8 - La Sénia 3 - Ulldecona A 3

Camp Municipal La Sénia, 26/11/11 Gols: Marc (2),Pau C.
Després d'anar perdent per dos gols de diferència, l`equip no es va donar per vençut i va seguir lluitant fins al final i, gràcies a la seua tenacitat, aquesta vegada és l'Ulldecona qui aconsegueix l'últim gol gairebé al final del partit.
Bon partit, molt disputat, intens i en grans gols com el de Marc de falta directa.
Ànims equip!!!

dissabte, 19 de novembre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 7 - Ulldecona A 2 - EF Delta de l´ Ebre 2

Camp Municipal Ulldecona, 19/11/11 Gols: Eugeni (2)

La intensa pluja va ser la protagonista d'un partit que comença guanyant l' equip visitant, i que l'Ulldecona aconsegueix remuntar posant-se 2 a 1 al marcador. Un parell de pals impedeixen que la remontada fos definitiva.
Quan ja semblava que el partit estava decidit, una sèrie de badades defensives faciliten que l'EF Delta empate el partit a la última jugada del partit.
Cal destacar el gran esforç de tots els jugadors suportant l'aiguat que estava caient.

dissabte, 12 de novembre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 6 - Ascó 4 - Ulldecona A 1

Camp Municipal Ascó, 12/11/11 Gols: Pau M.

Tot i el marcador, l'Ulldecona va fer un bon partit contra el líder, dominant gran part del partit, però la major efectivitat de l' Ascó i la seua superioritat física van decantar el partit per als locals.

dissabte, 5 de novembre del 2011

dissabte, 29 d’octubre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 4 - Roquetenc 3 - Ulldecona A 1

Camp Municipal Roquetes, 29/10/2011 Gols: Dani

Partit molt igualat decidit al darrer quart, poques ocasions de gol i moltes imprecisions per part dels dos equips.
A continuar treballat !!!

dissabte, 22 d’octubre del 2011

Temp. 11-12 - Jornada 3 - Ulldecona A 2 - Olímpic Mora d´Ebre 0

Camp Municipal Ulldecona, 22/10/11. Gols: Nacho, Marc

A la tercera va la vençuda.. avui si que hem pogut gaudir un altra vegada d'un bon partit de futbol i s'han retrobat bones sensacions davant del que arribava com a líder de la classificació, l'Olímpic Mora d'Ebre.
 L' Ulldecona ha  dominat clarament tot el partit en un joc vistós i sòlid en defensa, i sobretot en la  intensitat que havíem trobat a faltar en partits anteriors.

diumenge, 16 d’octubre del 2011

Temp. 11-12 Jornada 2 - Jesus i Maria 2 - Ulldecona A 2

Camp Municipal Jesus i Maria, 16/10/11 Gols : Nacho, Marc

Empat aconseguit a l 'últim quart del partit després de que el Jesus i Maria s'avancés en dos gols als primers quarts del partit en dos jugades aïllades.
Els nostres han tingut oportunitats per marcar més gols abans, com en el llançament d'un penal que l'àrbitre fa repetir i que a la segona oportunitat atura el porter local o quan en el llançament d'una falta la pilota entra clarament però no es concedeix el gol.
A l'últim quart es marquen els dos gols que ens donen l 'empat i es tanca al Jesus i Maria a la seua àrea, però la reacció arriba massa tard.

De totes maneres, haurem d'espavilar una mica ja que el ritme de joc continua sent molt baix i trobem a faltar més intensitat per part dels nostres jugadors lo que fa que l'equip es mostre lent i previsible, facilitant molt les coses a l'adversari.

dissabte, 8 d’octubre del 2011

Temp. 11-12 Jornada 1- Ulldecona A 1-Gandesa 3

Camp Municipal Ulldecona, 08/10/11. Gols: Nacho

Primer partit de lliga de la nova temporada.
Tot i l'esforç dels nostres jugadors s'ha notat la falta de ritme de l'equip. L'Ulldecona s'ha trobat en un Gandesa molt millor posicionat i més intens que els nostres que ens ha superat en tot moment tal i com reflexa el marcador final.

De Temp 11-12 - Jornada 1 - Ulldecona A 1 - Gandesa 3

diumenge, 5 de juny del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 10 : Gandesa 2 - Ulldecona B 4

Camp: Municipal Gandesa 05/06/11. Gols: Dani (2), Pere, Marc.

A pesar del ritme lent del partit, un Aleví B solvent, aconsegueix accedir a la Final de la Copa Primavera. Un premi molt merescut per tot el treball que han fet  i el bon moment en que s'arriba al final de la temporada.
Després del partit banyet i dinar a la Fontcalda..
...I el dissate que ve a jugar la final !!!

Del partit no tenim imatges, però del banyet si..

diumenge, 29 de maig del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 9 : Ulldecona B 8 - Alcanar B 3

Camp: Municipal Ulldecona 29/05/11. Gols: Dani (4), Pere (3), Miquel, Eric.
Bon partit en que l'Ulldecona B ha tornat a repetir el joc ràpid i intens al que ens ha acostumat darrerament.
Important victòria que col·loca l' Ulldecona B al capdavant de la classificació, lo que ens permetria jugar la final de la Copa Primavera a Roquetes.

Som-hi !!!

diumenge, 22 de maig del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 8 : Ulldecona B 9 - Masdenverge 0

Camp: Municipal Ulldecona 22/05/11. Gols: Dani (3), Pere (3), Miquel, Eric, Pau M.

Una altra vegada hem tornat a disfrutar d'un equip molt compacte, segur en defensa i incisiu en atac. S' han generat moltes ocasions de gol conseqüència del bon joc iniciat des de la defensa i el mig camp que ha fet que els davanters hagin tingut moltes opcions per acabar les jugades en gol.

dissabte, 14 de maig del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 7 : Olímpic Mora d'Ebre B 3 - Ulldecona 5

Camp: Municipal Mora d'Ebre 14/05/11. Gols: Pere (2), Marc, Dani, Miquel.

Tot i que comença marcant el Mora només començar el partit, de seguida l'Ulldecona agafa el control del partit i completa, si no el millor, un dels millors partits de la temporada.
Molta emoció fins al darrer quart al que s'arriba en empat a 3 en los dos equips jugant molt bé al futbol, però en cinc minuts marquem dos gols que definitivament decanten el partit.
Cal destacar a tots el que han jugat avui pel completíssim partit del que ens han fet gaudir, des de Oriol que ha parat tot lo que es podia parar i alguna més, fins a Dani que s'ha retrobat en lo gol que se li resistia últimament.

Molt bé, nois !!!

Les fotos estan borroses, avui no teníem a la reportera oficial i les hem fet en lo mòbil.

dissabte, 30 d’abril del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 5 : Ulldecona 6 - Gandesa B 2

Camp: Municipal Ulldecona 30/04/11. Gols: Alex, Nacho, Dani, Denis, Eric (2),

Bon futbol i control gairebé total del partit per part de l´Ulldecona davant un Gandesa molt lluitador.
En possessions llargues i molt de toc els nostres van aconseguir tancar al rival al seu propi camp i generar moltes ocasions de gol  que, al contrari del partit contra l´Alcanar, aquesta vegada si que van entrar a la porteria contrària.
Gran solidesa al darrera recuperant pilotes i donant-los-hi sortida sempre en molt bon criteri. Espectaculars els gols de Nacho, en jugada individual, els d´Eric rematant al primer toc creuant la pilota, el de Denis de fort xut de fora de l´àrea, el de Dani un cacau de falta directa que entrà per tota l´esquadra, el de Àlex col·locant la pilota on el porter no arribava, en fi grans gols i gran futbol.

dissabte, 16 d’abril del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 4 : Alcanar B 4 - Ulldecona 1

Camp: Municipal Alcanar, 16/04/11. Gols: Alex

Massa càstig per als nostres en el partit en que un equip va posar el bon futbol, el toc i les ocasions, en aquest cas l´Ulldecona i un altre, l´Alcanar va posar els gols en contraatacs molt ràpids i efectius.
Fins a 5 pilotes al pal van estavellar els jugadors de l´Ulldecona en jugades ben trenades, que en una miqueta més de sort haguéssen pogut decantar el partit a favor de l´Ulldecona.
Jugant com es va jugar a Alcanar no se´n perdran molts de partits.

Molts d´ànims a tots i a seguir lluitant com el dissabte.

dissabte, 9 d’abril del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 3 : Masdenverge 0 - Ulldecona B 4

Camp: Municipal  Masdenverge, 09/04/11. Gols: Eric (2), Nacho, Marc

Partit molt més igualat que lo que reflexa el marcador, ja que s´ha arribat al darrer quart només en 0-1 al marcador. Llàstima de l´estat del terreny de joc que no ha permés a cap dels dos equips jugar en fluidesa, ja que el bot de la pilota era totalment imprevisible.
La lluita de l´Ulldecona fins a l´ últim minut ha fet que es pogués treure un bon resultat en aquest desplaçament.

dissabte, 2 d’abril del 2011

Temp. 10/11 - Copa Primavera - Jorn. 2 : Ulldecona "B" 2 - Olímpic Mora d'Ebre B 2

Camp: Municipal  Ulldecona, 02/04/11. Gols: Dani , Eric

Primer partit de la Copa Primavera després de descansar la primera jornada. Partit molt igualat com reflexa el marcador, tot i que a l'última jugada Dani hagués pogut fer el gol de la victòria en la sacada d'una falta que va sortir fregant l'escaire de la porteria del Mora.

dissabte, 12 de març del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 22 : Santa Bàrbara 2 - Ulldecona "B" 3

Camp: Municipal  Santa Bàrbara, 26/02/11. Gols: Dani (3)

Últim partit de lliga al camp d'un dels equips forts de la categoria.
Els nostres jugadors s'han buidat al camp oferint una molt bona imatge en un partit molt seriós, resolt en tres gols de Dani i anant tot el partit per davant al marcador.

Moltes felicitats a tots els jugadors, als entrenadors  Moha i David i al delegat Eugeni per la bona actitud mostrada tot el que portem de temporada.

A seguir així... que ara arriba la Copa Primavera.

dissabte, 19 de febrer del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 20 : La Sénia "B" 5 - Ulldecona "B" 0

Camp: Municipal  La Sénia, 19/02/11.

Partit jugat a una hora poc habitual, les 7 de la tarde, contra un dels millors equips de la lliga.
Tot i aguantar molt bé defensivament tota la primera part, al final s'imposa la superioritat dels jugadors de La Sénia i aconsegueixen quatre gols als darrers quarts.
De totes maneres l'Ulldecona mostra una gran actitud i lluita tot el partit.
Molts d'ànims a tots !!!

dissabte, 5 de febrer del 2011

diumenge, 30 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 17 : Ulldecona "B" 8 - Jesús i Maria 5

Camp: Municipal Ulldecona, 30/01/11. Gols: Dani (4), Pere (4).

Gran començament de partit de l´ Ulldecona que de seguida es posa per davant al marcador en dos gols quasi idèntics, recuperació d´ Eugeni, passada de Pere i definició de Dani. Un altre gol de Dani tanca el quart.
Al segon quart reacciona el Jesús i Maria marcant dos gols ràpidament, però Pere, en jugada individual, posa el 4-2 al marcador.
Només començar el tercer quart, Pere aprofita una jugada embolicada per fer el cinquè.Poc després una gran jugada coŀlectiva la culmina Dani fent un altre gol. Dos jugades individuals permeten als visitants escurçar diferències, però un golàs de Pere posa les coses al seu lloc. Tot seguit un regal de la defensa local li dona el gol fet al Jesús i Maria.
Comença el darrer quart en un gol de Pere als pocs segons que deixa el partit pràcticament sentenciat.

Gran partit amb ocasions,gols, intensitat i implicació de tot l´ equip.

dissabte, 22 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 16 : Sant Jaume 3 - Ulldecona "B" 3

Camp: Municipal Sant Jaume d´Enveja, 22/01/11. Gols: Dani, Eric, Pau C.

Després de la jornada de descans, aprofitada per jugar un amistós amb l´Escola Delta, l´Aleví B torna a la lliga en un desplaçament a Sant Jaume.
Només començar el partit s´avança el Sant Jaume amb un gol de contraatac. Ràpidament reacciona l ´Ulldecona i amb gols de Dani i Eric es posa per davant al marcador. Els nostres es relaxen i el Sant Jaume, molt voluntariós, aconsegueix donar-li la volta al marcador (3-2).
Al tercer quart, l´Ulldecona ho intenta i el Sant Jaume es defensa. Es creen algunes ocasions clares però no s´aconsegueix materialitzar-les, com ara un fort xut de Dani que rebutja el pal.
Arribem a l´últim quart en tot per decidir i en l´Ulldecona bolcat a l´àrea local. Al final la insistència dóna el seu fruit i al darrer minut Pau Cabané aconsegueix el gol de l´empat en aprofitar una pilota a dins l´àrea que li arriba després de que un primer remat d´Eric l´aturés el porter i un segon de Dani  fos rebutjat pel pal.

diumenge, 9 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 14 : Ulldecona "B" 3 - Rapitenca "E" 2

Camp: Municipal Ulldecona, 09/01/11. Gols: Enric (2), Dani.

Després de perdre els dos darrers partits arriba un dels rivals complicats de la categoria.

L´Ulldecona, amb moltes baixes en defensa i només un canvi a la banqueta comença patint davant d´un equip molt més físic que el nostre i encaixa dos gols que no feien justícia al que s´estava veient al camp, però poc a poc l´equip local es refà del cop inicial i comencem a moure la pilota en criteri, jugant ràpid i creant ocasions de gol, lo que fa que s´arribe al darrer quart en un empat a 2 gols molt treballat per part de l´Ulldecona.
Al darrer quart l´Ulldecona marca el gol de la victòria i s´endú els tres punts merescudament per l´actitut i la lluita mostrada per tots els jugadors de l´equip.

Moltes gràcies a tots els membres de l´equip pel bon partit que ens han oferit a tots els aficionats que hem anat al camp.