Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

diumenge, 30 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 17 : Ulldecona "B" 8 - Jesús i Maria 5

Camp: Municipal Ulldecona, 30/01/11. Gols: Dani (4), Pere (4).

Gran començament de partit de l´ Ulldecona que de seguida es posa per davant al marcador en dos gols quasi idèntics, recuperació d´ Eugeni, passada de Pere i definició de Dani. Un altre gol de Dani tanca el quart.
Al segon quart reacciona el Jesús i Maria marcant dos gols ràpidament, però Pere, en jugada individual, posa el 4-2 al marcador.
Només començar el tercer quart, Pere aprofita una jugada embolicada per fer el cinquè.Poc després una gran jugada coŀlectiva la culmina Dani fent un altre gol. Dos jugades individuals permeten als visitants escurçar diferències, però un golàs de Pere posa les coses al seu lloc. Tot seguit un regal de la defensa local li dona el gol fet al Jesús i Maria.
Comença el darrer quart en un gol de Pere als pocs segons que deixa el partit pràcticament sentenciat.

Gran partit amb ocasions,gols, intensitat i implicació de tot l´ equip.