Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.

dissabte, 22 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 16 : Sant Jaume 3 - Ulldecona "B" 3

Camp: Municipal Sant Jaume d´Enveja, 22/01/11. Gols: Dani, Eric, Pau C.

Després de la jornada de descans, aprofitada per jugar un amistós amb l´Escola Delta, l´Aleví B torna a la lliga en un desplaçament a Sant Jaume.
Només començar el partit s´avança el Sant Jaume amb un gol de contraatac. Ràpidament reacciona l ´Ulldecona i amb gols de Dani i Eric es posa per davant al marcador. Els nostres es relaxen i el Sant Jaume, molt voluntariós, aconsegueix donar-li la volta al marcador (3-2).
Al tercer quart, l´Ulldecona ho intenta i el Sant Jaume es defensa. Es creen algunes ocasions clares però no s´aconsegueix materialitzar-les, com ara un fort xut de Dani que rebutja el pal.
Arribem a l´últim quart en tot per decidir i en l´Ulldecona bolcat a l´àrea local. Al final la insistència dóna el seu fruit i al darrer minut Pau Cabané aconsegueix el gol de l´empat en aprofitar una pilota a dins l´àrea que li arriba després de que un primer remat d´Eric l´aturés el porter i un segon de Dani  fos rebutjat pel pal.