Bloc de l' Aleví A de l'Escola Futbol Base d'Ulldecona.



diumenge, 30 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 17 : Ulldecona "B" 8 - Jesús i Maria 5

Camp: Municipal Ulldecona, 30/01/11. Gols: Dani (4), Pere (4).

Gran començament de partit de l´ Ulldecona que de seguida es posa per davant al marcador en dos gols quasi idèntics, recuperació d´ Eugeni, passada de Pere i definició de Dani. Un altre gol de Dani tanca el quart.
Al segon quart reacciona el Jesús i Maria marcant dos gols ràpidament, però Pere, en jugada individual, posa el 4-2 al marcador.
Només començar el tercer quart, Pere aprofita una jugada embolicada per fer el cinquè.Poc després una gran jugada coŀlectiva la culmina Dani fent un altre gol. Dos jugades individuals permeten als visitants escurçar diferències, però un golàs de Pere posa les coses al seu lloc. Tot seguit un regal de la defensa local li dona el gol fet al Jesús i Maria.
Comença el darrer quart en un gol de Pere als pocs segons que deixa el partit pràcticament sentenciat.

Gran partit amb ocasions,gols, intensitat i implicació de tot l´ equip.

dissabte, 22 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 16 : Sant Jaume 3 - Ulldecona "B" 3

Camp: Municipal Sant Jaume d´Enveja, 22/01/11. Gols: Dani, Eric, Pau C.


Després de la jornada de descans, aprofitada per jugar un amistós amb l´Escola Delta, l´Aleví B torna a la lliga en un desplaçament a Sant Jaume.
Només començar el partit s´avança el Sant Jaume amb un gol de contraatac. Ràpidament reacciona l ´Ulldecona i amb gols de Dani i Eric es posa per davant al marcador. Els nostres es relaxen i el Sant Jaume, molt voluntariós, aconsegueix donar-li la volta al marcador (3-2).
Al tercer quart, l´Ulldecona ho intenta i el Sant Jaume es defensa. Es creen algunes ocasions clares però no s´aconsegueix materialitzar-les, com ara un fort xut de Dani que rebutja el pal.
Arribem a l´últim quart en tot per decidir i en l´Ulldecona bolcat a l´àrea local. Al final la insistència dóna el seu fruit i al darrer minut Pau Cabané aconsegueix el gol de l´empat en aprofitar una pilota a dins l´àrea que li arriba després de que un primer remat d´Eric l´aturés el porter i un segon de Dani  fos rebutjat pel pal.









diumenge, 9 de gener del 2011

Temp. 10/11 - Jornada 14 : Ulldecona "B" 3 - Rapitenca "E" 2

Camp: Municipal Ulldecona, 09/01/11. Gols: Enric (2), Dani.


Després de perdre els dos darrers partits arriba un dels rivals complicats de la categoria.

L´Ulldecona, amb moltes baixes en defensa i només un canvi a la banqueta comença patint davant d´un equip molt més físic que el nostre i encaixa dos gols que no feien justícia al que s´estava veient al camp, però poc a poc l´equip local es refà del cop inicial i comencem a moure la pilota en criteri, jugant ràpid i creant ocasions de gol, lo que fa que s´arribe al darrer quart en un empat a 2 gols molt treballat per part de l´Ulldecona.
Al darrer quart l´Ulldecona marca el gol de la victòria i s´endú els tres punts merescudament per l´actitut i la lluita mostrada per tots els jugadors de l´equip.

Moltes gràcies a tots els membres de l´equip pel bon partit que ens han oferit a tots els aficionats que hem anat al camp.